Intelegerea Plug-in-urilor sociale

     Urmariti acest video ( http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150210521510484  ) pentru a afla mai multe despre butonul „Imi place” pe care il vedeti pe alte site-uri si cum plug-in-urile sociale va permit sa va luati prietenii cu dvs. in jurul web-ului.

Plug-in-uri sociale

Cand comentez cu plug-in-ul casetei de comentat apar si alte informatii langa numele meu?

     Bazandu-se pe setarile dvs. de confidentialitate, unele informatii pot aparea langa numele dvs. pentru a ajuta la furnizarea contextului in comentariul dvs. Acest lucru poate include ocupatia,varsta, orasul curent sau alte conectari. Singura informatie pe care persoanele o vor vedea este cea pe care o vad deja pe Facebook.

Citește mai departe...

Cine poate sa vada comentariile facute pe alte site-uri prin intermediul plug-in-ului casetei comentariului?

     Daca alegeti sa impartiti un comentariu in caseta comentariilor, acel comentariu este facut public si devine vizibil oricui de pe internet. Acest lucru este in concordanta cu modul in care lucreaza comentariile de pe cele mai multe site-uri publice.

Citește mai departe...

Cum detin controlul daca un comentariu facut pe un site extern este postat inapoi pe facebook?

     Pur si simplu apreciati cu oricare alta aplicatie, aveti optiunea fie sa postati comentariile dvs. inapoi pe Facebook fie nu. Puteti lua aceasta decizie oricand comentati, bifand sau nu, caseta "postati pe Facebook".

Citește mai departe...

Ce este plug-in-ul casetei comentariului si cum functioneaza?

     Cand sunteti conectat pe Facebook, plug-in-ul casetei comentariului va permite sa comentati pe alte site-uri imediat, fara sa fiti nevoit sa creati un nou cont sau sa incarcati o poza noua. Comentarea publica este o practica comuna pe internet, de la articole la clipurile Tv, la comentarii de restaurant. Personalizand aceasta experienta, plug-in-ul casetei comentariului permite o conversatie moderata si o cale usoara pentru a limita abuzurile si trolii.

Citește mai departe...

Cat de diferite sunt plug-in-urile de la „Conectare pe Facebook” sau caracteristicile „Conectare” de pe site?

     Daca doriti sa interactionati mai mult cu un site,pe unele site-uri veti vedea moduri de a va conecta sau intra pe site-ul respectiv folosind informatia de pe Facebook. Aceasta capabilitate a fost disponibila incepand cu Iulie 2008 si a fost numita anterior Conectare Facebook. Aceasta va ofera metode pentru a imparti informatiile dvs. cu alte site-uri si pentru a va gasi prietenii. In aceste cazuri, dvs. stabiliti o relatie directa cu aceste site-uri si impartiti informatia dvs. publica cu ele dupa ce alegeti sa va conectati. De asemenea puteti sa alegeti sa acordati aplicatiei o permisiune explicita pentru orice date private pe care le aveti pe Facebook.

Citește mai departe...

Care site-uri folosesc plug-in-urile sociale?

     Orice site poate folosi plug-in-uri sociale. Invata mai mult ( http://developers.facebook.com/docs/plugins/  ) despre adaugarea plug-in-urilor sociale la site-ul dvs. web.

Citește mai departe...

Persoanele dincolo de prietenii mei vor vedea ce mi-a placut sau ce am recomandat?

     Puteti alege cine poate sa vada lucrurile ce v-au placut din setarile de confidentialitate.

     Butonul „Imi place”, plug-in-urile Caracteristica Activitatii si Recomandari, pe care dvs. le vedeti pe alte site-uri, vor afisa doar numele si pozele de profil ale prietenilor dvs. cand sunteti conectat pe Facebook in timp ce vizualizati alte site-uri. Aprecierile si recomandarile de la persoane care nu sunt prietenii dvs. apar in format agregat ( de exemplu : „15 persoane apreciaza asta”).

     Intotdeauna puteti sa eliminati o conexiune pe care ati facut-o editand profilul dvs. sau intorcandu-va la pagina web unde ati apreciat ceva si dezapreciati-l.

Citește mai departe...

Cum pot identifica plug-in-uri sociale pe site-uri?

     Veti recunoaste plug-in-uri sociale prin marcarea in notele de subsol care arata ca si caracteristicile asemanatoare de pe Facebook- pictograma „f” este langa fraza „Facebook plug-in social” ( http://developers.facebook.com/docs/plugins/  ).

Citește mai departe...

Ce sunt plug-in-urile sociale?

     Plug-in-urile sociale sunt instrumente simple care pot fi „scazute” pe orice site pentru a furniza persoanelor cu experiente personalizate si sociale. Folosind plug-in-uri sociale, site-urile pot oriunde sa va ofere mai multe moduri de a experimenta site-ul cu prietenii dvs.- de la permisiunea de a forma conexiuni pe aceste site-uri cu filmele sau restaurantele dvs. preferate pana la afisarea celui mai popular continut bazat pe ce este impartit printre prietenii dvs. Mai degraba decat a vedea legende asemanatoare, produse sau comentarii de la persoane pe care dvs. nu le cunoasteti, acum veti vedea continuturi care conteaza cel mai mult pentru dvs.- de la prietenii dvs.- afisate proeminent.

     Plug-in-urile sociale principala includ:

– Butoanele „Imi place” sau „Recomand” : Faceti clic pentru a imparti public sau conecta cu continutul care dvs.vi se pare interesant.

– Caracteristica Activitatii : Ce le place prietenilor dvs., ce comenteaza sau ce impart ei pe un site.

– Recomandari : Cele mai apreciate continuturi intre prietenii dvs. pe un site.

– In plus, dvs. poate veti vedea plug-in-uri asemenea Comentarii si Desfasurare Live care ajuta utilizatorii sa se anunte unul pe altul despre continuturile din jurul site-ului.

Citește mai departe...

Cum functioneaza plug-in-urile sociale?

     In timp ce aceste butoane si casute apar pe alte site-uri , popularea continutului lor vine direct de la Facebook. Plug-in-urile au fost proiectate astfel incat site-ul pe care il vizitati sa nu primeasca niciuna dintre aceste informatii. Aceste plug-in-urile ar trebui sa fie vazute ca o extensie a Facebook-ului.

     Daca sunteti conectat pe contul dvs. de Facebook, dvs. veti vedea doar o experienta personalizata cu prietenii dvs. Daca nu sunteti conectat inca, veti fi solicitat pentru a va conecta pe Facebook inainte sa puteti folosi un plug-in pe alte site-uri.

     La un nivel tehnic, plug-in-urile sociale functioneaza cand site-uri externe sunt in cadru cu alte pagini de la Facebook.com pe site-urile lor, ca in cazul in care acestea au fost de acord sa dea Facebook-ului unele imobiliare pe site-urile lor. Cand dvs. vizitati unul din aceste site-uri, aparitia in cadru cu alte site-uri a Facebook-ului poate sa recunoasca daca sunteti conectat pe Facebook. Daca sunteti conectat, vi se va arata continutul personalizat in interiorul plug-in-ului ca in cazul in care ati fi fost pe Facebook.com direct. Chiar daca aparitia in cadru cu alte site-uri nu este pe Facebook, este proiectata cu toate protectiile de confidentialitate ca si cum ar fi fost.

Citește mai departe...

Cum pot sa nu mai optez pentru vizionarea plug-in-ului social?

     Nicio data despre dvs. nu este impartita cu site-urile cand vedeti un plug-in social pe un site extern. Pentru informatii despre ce primeste Facebook, vedeti aici ( http://www.facebook.com/help/?faq=17512  ).

     Puteti alege sa folositi plug-in-uri sociale cand faceti clic pe butoanele „Imi place” si „Recomand” de pe o piesa a continutului pe care vreti sa il impartiti. Aceste actiuni sunt asemenea publicarii comentariilor sau revizuirilor pe care dvs. s-ar putea sa le scrieti pe un site si sunt impartite inapoi pe profilul dvs. de Facebook. Daca dvs. nu o ati dori sa vedeti ce recomanda sau ce au impartit pe un site prietenii dvs., pur si simplu deconectati-va de pe Facebook.

Citește mai departe...

De ce anumite lucruri care imi plac de pe alte site-uri apar in sectiunea „Aprecieri si Interese” a profilului meu, in timp ce altele nu?

     Plug-in-urile sociale sunt un set comun de instrumente pe Facebook pentru a aduce experiente sociale si personalizate altor site-uri pe care dvs. le vizitati. Cu toate acestea, fiecare site poate sa aleaga implementarea lor in diferite moduri.

     In unele cazuri, aprecierile si recomandarile dvs. devin o parte a profilului dvs. in eticheta „Informatii” in acelasi mod ca si conexiunile pe care le faceti cu Paginile de pe Facebook. Acest lucru se intampla cand dvs. apreciati sau recomandati o entitate de lume-reala, asemanator unei carti, unui film sau atlet, care reprezinta un interes in curs de desfasurare.

Citește mai departe...

Ce impart atunci cand fac clic pe butonul „Imi place” sau butonul „Recomand” de pe site-urile externe?

     Butoanele „Imi place” si „Recomand” de pe alte site-uri lucreaza in acelasi mod ca si butoanele „Impartiti” de pe Facebook si alte servicii care probabil le-ati vazut pe site de ani de zile. Aceste butoane va permite dvs. sa exprimati public interesele dvs. si sa va conectati cu cateva piese de continut cu o actiune simpla. Nu se intampla nimic cu exceptia cazului in care dvs. alegeti sa faceti clic pe butoane, si trebuie sa fiti conectat pe Facebook inainte de a putea sa le folositi. Puteti alege cine sa vada lucrurile care va plac dvs. din setarile de confidentialitate.

     Cand faceti clic pe „Imi place” sau „Recomand”, butoanele devin mai inchise pentru a indica faptul ca dvs. va place sau recomandati ceva. Inapoi la Facebook, o legenda va aparea pe profilul dvs. si probabil va aparea in Caracteristicile Noi ale prietenilor dvs. , la fel ca in cazul in care v-a palcut ceva pe Facebook. Puteti sa faceti clic inca o data pe „Imi place” daca doriti sa eliminati „Imi place”.

     De asemenea, butoanele „Imi place” si „Recomand” pot aparea la prietenii dvs. pe site-urile unde ati facut clic pe butoane prin alte plug-in-uri sociale Facebook ( exemplu: Caracteristicile Activitatii sau Recomandarii ). Unele site-uri , de asemenea va pot oferi optiunea de a adauga un comentariu cand va place sau recomandati ceva.

     In unele cazuri, cand va place continutul Facebook, asemenea unui film, atlet, articole sau afaceri, aceasta conexiune functioneaza in aceasi mod ca si cand v-ar placea o Pagina pe Facebook. Va aparea pe profilul dvs., este probabil sa primiti actualizari in Caracteristici Noi sau mesaje in inbox-ul dvs. , si este probabil sa fiti asociat cu conexiunea pe Pagini, anunturi, sau plug-in-uri sociale. Puteti intotdeauna sa eliminati complet o conexiune fie prin editarea etichetei „Informatii” a profilului dvs., fie prin returnarea la pagina web unde v-a palcut ceva sau nu.

Citește mai departe...

Ce informatii despre mine primeste Facebook cand vizitez un site cu un plug-in social de Facebook?

      Cand vizitati un site partener, Facebook vede data si timpul vizitei, pagina web pe care sunteti ( cunoscuta ca URL-ul ) , si alte informatii tehnice despre adresa IP, browser si sistemul de operare folosit. Acestea sunt date standard in industrie, care ne ajuta sa optimizam experienta dvs. , in functie de ce browser folositi sau ne permite sa aflam ca dvs. sunteti conectat pe Facebook. Daca dvs. sunteti conectat pe Facebook, de asemenea noi vom vedea numarul ID-ului dvs. de utilizator. Trebuie sa stim numarul de ID al dvs. pentru a fi capabili sa va aratam dvs. contextul social corect pe acel site. De exemplu, cand mergeti la un site partener, noi trebuie sa stim cine sunteti pentru a va arata ce le-a placut prietenilor dvs. de pe Facebook sau ce au recomandat ei. Daca va deconectati de pe Facebook noi nu vom primi in continuare aceste informatii despre site-ul partener, dar dvs. , de asemenea, nu veti vedea experiente personalizate pe aceste site-uri.

      Noi nu impartim sau vindem informatia pe care o vedem cand dvs. vizitati un site cu un plug-in social Facebook de terta parte , si noi nu o folosim pentru a livra anunturi catre dvs. In plus, noi vom sterge datele ( exemplu: datele pe care noi le primim cand dvs. vedeti plug-in-uri sociale) asociate cu alti utilizatori in 90 de zile. Noi putem pastra datele agregate si anonime (care nu sunt asociate cu utilizatori specifici ) dupa 90 de zile pentru imbunatatirea produselor si servicilor noastre. Acest lucru este in concordanta cu practica standard in industrie.

Citește mai departe...

Alte site-uri care folosesc plug-in-uri sociale pot sa publice informatii despre mine?

      Nicio informatie nu este publicata daca dvs. nu interactionati cu plug-in-uri sociale. Daca faceti clic pe „Imi place” sau postati un comentariu folosind un plug-in social, activitatea dvs. va fi publicata pe Facebook si expusa prietenilor dvs. de pe Facebook care vad o Caracteristica de Activitate sau plug-in de Recomandari pe acelasi site. Lucrurile care va plac dvs. vor fi publicate pe subiectul profilului dvs., de la setarile de confidentialitate pe care le oferiti pana la lucrurile care va plac, pe Perete-le dvs.

Citește mai departe...

Ce informatie personala este impartita pe site-urile care folosesc plug-in-uri sociale?

      Niciuna dintre informatiile dvs. - numele sau informatiile de pe profil ale dvs. , ce va place dvs.,care sunt prietenii dvs. , ce le-au placut lor, ce recomanda ei – nu este impartita pe site-uri externe , vizionate de dvs. cu un plug-in. Deoarece ei au dau acest „imobiliar” pe site-urile lor, ei nu primesc sau nu interactioneaza cu informatia continuta sau transmisa acolo. Asemanator, nicio informatie personala despre actiunile dvs. nu este furnizata agentilor de publicitate pe Facebook.com sau pe alte site-uri.

Citește mai departe...

Parerea dvs.

As dori sa furnizez parerea despre plug-in-uri sociale.

     Pentru a furniza parere despre plug-in-uri sociale, va rugam faceti clic aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=ui_socialplugins  ).

Citește mai departe...

As dori sa raportez o dificultate neprevazuta cu plug-in-uri sociale sau cu programul de personalizare instantanee.

     Desi suntem incapabili sa raspundem la fiecare dificultate neprevazuta in acest moment, noi va putem contacta pentru mai multe detalii despre problema, pe masura ce investigam raportul. Va multumim pentru timpul acordat imbunatatirii site-ului. Pentru a raporta o dificultate neprevazuta cu plug-in-urile sociale sau cu programul pilot de personalizare instantanee , va rugam faceti clic aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=plugins_personalization_bugs  ).

Citește mai departe...