Despre blocare

De ce mi-a fost blocata functia de trimitere a cererilor de prietenie?

Daca a fost blocata temporar functia de trimitere a cererilor de prietenie pentru contul tau, este posibil ca acest lucru sa se fi intamplat deoarece ai trimis cereri care nu au primit raspuns sau care au fost marcate ca nedorite. Pe viitor, iti recomandam sa trimiti cereri de prietenie doar persoanelor cu care ai o legatura in viata reala, cum ar fi prietenii, familia, colegii de la serviciu sau cei de la scoala. Asigura-te ca folosesti numele real si o fotografie reala, astfel incat cei care se imprietenesc cu tine sa te poata recunoaste.

Daca doresti sa vezi noutatile postate de persoanele pe care le consideri interesante, dar pe care nu le cunosti personal (de exemplu: jurnalisti, celebritati, personalitati politice), poti sa le urmaresti activitatile in loc sa le trimiti cereri de prietenie.

Pentru a afla mai multe despre politicile Facebook, consulta Standardele comunitatii Facebook.

Citește mai departe...

De ce mi-a fost blocata functia de trimitere a mesajelor?

Daca nu mai poti trimite mesaje pe Facebook, este posibil ca acest lucru sa se fi intamplat deoarece ai trimis foarte multe mesaje intr-un interval scurt de timp sau deoarece persoanele au raportat mesajele tale ca fiind nedorite. Asigura-te ca folosesti numele real si o fotografie reala, pentru a-i ajuta pe cei carora le trimiti mesaje sa te recunoasca.

De asemenea, te rugam sa retii ca aceasta blocare este temporara. Poti folosi in continuare celelalte functii de pe Facebook pentru a lua legatura cu prietenii tai confirmati, cat timp aceasta functie este blocata.

Te rugam ca, odata ce se termina perioada de blocare, sa trimiti mesaje si cereri de prietenie doar persoanelor pe care le cunosti personal. Pentru a afla mai multe despre politicile Facebook, consulta Standardele comunitatii Facebook.

Nota: Daca ti-a fost blocata functia de trimitere a mesajelor, este posibil sa-ti fie blocata temporar si functia de trimitere a cererilor de prietenie.

Citește mai departe...

Pot sa folosesc in continuare restul functiilor Facebook, cat timp este blocata functia de trimitere a cererilor de prietenie?

Da. Cand nu poti trimite cereri de prietenie, singura functie de care nu dispune contul tau este aceea de a trimite cereri de prietenie si mesaje persoanelor pe care nu le cunosti. Blocarea este temporara si poti utiliza in continuare celelalte functii Facebook.

Afla mai multe despre acest tip de blocare.

Citește mai departe...

Cum ma pot asigura ca nu va mai fi blocata functia de adaugare a prietenilor?

Trimite cereri de prietenie doar persoanelor pe care le cunosti in viata reala, cum ar fi prietenii, familia, colegii de serviciu sau cei de clasa.

Retine ca este posibil ca persoanele care nu te-au vazut recent sa nu te recunoasca pe Facebook. Ajuta-i pe ceilalti sa te recunoasca folosind o imagine reala cu tine ca fotografie de profil. De asemenea, poti adauga in contul tau un nume alternativ, cum ar fi porecla sau numele de fata.

Daca ai cunoscut pe cineva cu care ai dori sa iei legatura pe Facebook, insa nu stii sigur daca acea persoana isi va aminti de tine, mai intai trimite un mesaj pentru a te prezenta din nou.

Daca te intereseaza sa iei legatura cu o persoana pe care o cunosti personal (de exemplu: o celebritate, un sportiv, un artist) urmareste activitatile acelei persoane in loc sa adaugi persoana ca prieten. Vei vedea doar butonul Urmareste langa numele persoanelor care permit sa li se urmareasca activitatile.

Daca incerci sa-ti faci prieteni noi, conecteaza-te cu Pagini si grupuri care te intereseaza sau inscrie-te pentru a juca jocuri sociale.

Citește mai departe...

Cum intri in legatura cu altii

Mi-a fost blocat accesul la functia de trimite a cererilor de prietenie, desi am trimis cereri doar persoanelor care ma cunosc.

Este posibil ca cererile tale de prietenie sa fi fost raportate drept nedorite. Este posibil ca cei carora le-ai trimis cereri de prietenie sa nu te recunoasca pe Facebook daca nu te-au vazut recent (de exemplu: un vecin de demult sau un prieten din liceu). Ajuta-i pe ceilalti sa te recunoasca folosind o fotografie reala cu tine ca fotografie de profil. De asemenea, poti adauga in contul tau un nume alternativ, cum ar fi porecla sau numele de fata. Daca te preocupa faptul ca cineva nu-ti va recunoaste fotografia sau numele, desi persoana respectiva te cunoaste, trimite-i un mesaj impreuna cu cererea de prietenie.

In curand vei putea sa trimiti din nou cereri de prietenie. Intre timp, poti sa folosesti in continuare alte functii Facebook pentru a legatura cu prietenii de pe Facebook.

Citește mai departe...

Cunosc persoanele carora le-am trimis cereri de prietenie, dar nu foarte bine.

Este posibil ca cererile tale de prietenie sa fi fost raportate drept nedorite. Este posibil ca cei carora le-ai trimis cereri de prietenie sa nu te recunoasca pe Facebook daca nu te-au vazut recent (de exemplu: un vecin de demult sau un prieten din liceu). Ajuta-i pe ceilalti sa te recunoasca folosind o imagine reala cu tine ca fotografie de profil. De asemenea, poti adauga in contul tau un nume alternativ, cum ar fi porecla sau numele de fata. Daca te preocupa faptul ca cineva nu-ti va recunoaste fotografia sau numele, desi persoana respectiva te cunoaste, trimite-i un mesaj impreuna cu cererea de prietenie.

Daca doresti sa vezi noutatile postate de persoanele pe care le consideri interesante, dar pe care nu le cunosti personal (de exemplu: jurnalisti, celebritati, personalitati politice), poti sa le urmaresti activitatile in loc sa le trimiti cereri de prietenie.

Citește mai departe...

Incerc sa cunosc persoane pentru intalniri romantice.

Facebook este un spatiu in care poti lua legatura cu cei pe care ii cunosti personal, cum ar fi prietenii, familia, colegii de clasa sau cei de la serviciu. Daca doresti sa-ti faci prieteni noi, conecteaza-te cu Pagini si grupuri care te intereseaza sau inscrie-te pentru a juca jocuri sociale.

Daca trimiti in mod repetat cereri de prietenie sau mesaje unor persoane pe care nu le cunosti, este posibil sa fie blocata functia de trimitere a cererilor de prietenie.

Citește mai departe...

Incerc sa cunosc persoane cu care sa joc jocuri.

Facebook este un spatiu in care poti lua legatura cu cei pe care ii cunosti personal, cum ar fi prietenii, familia, colegii de clasa sau cei de la serviciu. Daca folosesti Facebook pentru a te juca jocuri sociale, iti recomandam sa inviti prietenii existenti de pe Facebook sa se joace impreuna cu tine sau sa gasesti jocurile care nu presupun trimiterea unor cereri de prietenie catre persoane necunoscute pentru a continua jocul.

Daca trimiti in mod repetat cereri de prietenie sau mesaje unor persoane pe care nu le cunosti, este posibil sa fie blocata functia de trimitere a cererilor de prietenie.

Citește mai departe...