Grupul sau evenimentul meu in prezent apare ca indisponibil.

      Daca vedeti un mesaj cum ca grupul sau evenimentul dvs. este indisponibil acum, acesta este un rezultat temporar al intretinerii site-ului, si nu este legat de continutul grupului sau evenimentului dvs. Va rugam incercati sa il accesati in cateva ore, cand ar trebui sa fie disponibil din nou cu tot continutul restaurat. Daca au trecut mai mult de 24 de ore si sunteti inca incapabil sa accesati grupul sau evenimentul dvs., va rugam prezentati un raport aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=group_event_unavailable  ).

Citește mai departe...

Cator grupuri pot sa ma alatur?

      Puteti sa va alaturati pana la 300 de grupuri. Daca deja ati atins aceasta limita, veti fi nevoit sa parasiti cateva grupuri inainte de a fi capabil sa va alaturati unora noi.

Citește mai departe...

Cum postez continutul unui grup?

      Folositi meniul de impartire din partea de sus a grupului pentru a posta actualizari, link-uri, poze, clipuri video, evenimente sau documente ale grupului.

Citește mai departe...

Cum editez instiintarile pentru grupurile mele?

      Pentru a schimba setarile instiintarilor pentru un Grup in care sunteti membru, mergeti la Grup si faceti clic pe butonul „Editati Setarile” in coltul din dreapta sus al paginii.

Citește mai departe...

Cum sterg un grup?

      Sistemul Facebook sterge automat grupurile din moment ce ele sunt goale( fara membrii ). Daca dvs. creati grupul,puteti sterge grupul eliminand toti membrii si apoi pe dvs. insuti. Retineti ca daca dvs. nu ati fost primul administrator si creatorul acestui grup, nu veti fi capabil sa stergeti grupul doar daca creatorul grupului l-a lasat in mod voluntar.

Citește mai departe...

Cum parasesc un grup?

      Pentru a parasi un grup,prima data mergeti la grup. Apoi, faceti clic pe „Parasiti Grup” localizat in partea dreapta a ecranului. Facand clic pe acest link va elimina pe dvs. din lista membrilor grupului si de asemenea elimina grupul din lista dvs. de grupuri.

Citește mai departe...

Cum adaug membrii noi la un grup?

      Pentru a adauga membrii la grupul dvs., mergeti la grup si faceti clic pe „Adaugati Prieteni la Grup” in coloana din dreapta. De acolo, veti fi capabil sa inscrieti numele persoanelor din lista dvs. si sa ii adaugati la grup.

      Pentru toate tipurile de grupuri (deschise, inchise,secrete), membrii grupului pot adauga prietenii lor. Alte persoane pot de asemenea sa solicite alaturarea la un grup si sa le fie confirmat de un administrator al grupului. Administratorul este incapabil sa invite non-prieteni la un grup, dar poate confirma cereri de la persoane care au solicitat sa se alature.

Citește mai departe...

Cum ma alatur unui grup ?

      Pentru a va alatura unui grup, faceti clic pe „Cerere pentru alaturare acestui grup” sub imaginea grupului pe partea dreapta a ecranului. De asemenea puteti sa fiti adaugat la un grup de un prieten care este deja membru.

      Deoarece grupurile necesita aprobarea administratorului pentru a va alatura, probabil dvs. va trebui sa asteptati pentru ca un administrator sa confirme cererea dvs. inainte ca dvs. sa va alaturati grupului. Administratorii pot de asemenea sa blocheze anumite persoane de a se alatura grupului.

      Anumite grupuri de pe Facebook sunt secrete si nu vor aparea in anumite rezultate. Nu puteti cere sa va alaturati acestora. Doar fiind adaugat de un membru existent va da acces la acestea.

Citește mai departe...

Cum creez un grup?

      Puteti crea un grup facand clic pe „Creati Grup” in coloana stanga a paginii de start. Va aparea o caseta neasteptata, unde veti fi capabil sa adaugati un nume al grupului, sa invitati membrii si sa selectati setarile de confidentialitate pentru grupul dvs. Faceti clic pe „Creati Grup” cand ati terminat. De asemenea puteti sa creati un grup aici (  http://www.facebook.com/groups/  ).

      In continuare,veti fi capabil sa adaugati o descriere a grupului si o imagine a grupului. Puteti schimba aceste setari oricand facand clic pe „Editati Grupul” pe pagina principala a grupului.

Citește mai departe...